NLP traier | axiómák: A test és tudat kölcsönhatásban van

Ez szinte már magától értetődő mindenki számára – gondolnánk. Már a görögök is jól megmondták … És mégse. Folyamatosan növekszik a gyógyszergyárak forgalma, s nem csak a „szervi bajok” kezelésére, néhol elmélyítésére szánt készítményeké. Negyven fölött már … ebben a korban … mondogatjuk, s fájósan ropogtatjuk a csontunk, vagy göthösen ülünk a rendelő padján. Míg fiatalabban fáj a fejünk, s olyan levertek vagyunk. Most beteg vagyok, s tényleg pokolian rosszul érzem magam, pedig csak nincs kedvem megcsinálni valamit. Rossz kedvem van, levert vagyok, biztos bujkál bennem valami, figyelj rám, törődj kicsit velem. És időt, kedvességet, figyelmet vásárolunk. De természetesen, fordítva is igaz. Mászol fel a hegyre: ezt nem fogom bírni – s nem bírod.

De amikor ezerszer elképzeled magad a csúcson, látod, hogy ott vagy, látod az alattad hömpölygő felhőket, hallod a szél suhogását, a levegő friss hó illatát, s a siker ízét, s érzed, milyen ott állni, mert megtettél érte mindent, mert megérdemled – akkor kevés dolog állíthat meg a felfelé vezető úton.

Feladat: Gyűjtsd össze azokat a helyzeteket, időszakokat, amelyekben „beteget szoktál jelenteni”. Mi helyett vagy rosszul?

További részletek az Érezd Jól Magad on-line képzésen:
http://wp.me/p3wzb2-gB


NLP trainer | axiómák
NLP trainer blog: http://nlptrainercoach.wordpress.com
online konzultáció: skype: NLP.trainer
photoblog: http://nlp-coach.tumblr.com/
Érezd jól magad – facebook oldal
Life-Coaching – google plus közösség